DIY, INTERIÉRY, RECEPTY A DALŠÍ NEZBYTNOSTI, KTERÉ PŘINESL ŽIVOT

novinky z IKEA


Ikea na Desingbloku představila několik novinek, které budou oficiálně představené od listopadu 2015.  Jedná se o kolekci SAGOSKATT a LATTJO. Pozor nečekejte dlouhé texty, dneska je to o fotografiích ;-)





Plyšáky SAGOSKATT navrhly děti napříč celým světem a z každého prodaného kusu věnuje IKEA 1 euro fondu UNICEF a nadaci Save the Children. Nový ročník této akce právě startuje a pokud máte i vy malého šikulu, doveďte ho mezi 5-7. listopadem do IKEA a třeba příští rok bude ve výrobě jeho návrh. Více informací a hlasování naleznete zde.




Série LATTJO je zase plná her a zábavy a jejím cílem je právě propojení dětského a dospěláckého světa. Můžete se těšit na hlavolamy, společenské hry, puzzle, knihu receptů a převleky a mnoho dalšího. Na výstavě jsem nevěděla kam s očima a bylo hezké pozorovat jak se dospělí i děti zapojovali do her. Osobně se moc těším na hlavolamy :-)









A pro nedočkavce tu mám i ceníky:







Share on Google Plus

About Unknown

Pořád něco studuji, předělávám, zkoumám, tvořím, vařím, .. prostě se snažím žít v lepším světě, věnovat se svým koníčkům, rodině a občas o tom napsat pár slov .. Vaše Folk

0 komentářů :

Okomentovat

Děkuji za Vaši návštěvu a případné zanechání komentářů. Komentáře jsou moderované, proto prosím o trpělivost než se objeví na místě jakém mají. Folk